គ្រឿងផ្សំ
ត្រី ខ្ញី ផ្សិត គ្រាប់ឈូក ប្រេងឆា ទឹកសៀង ប្រេងល្ង ស្លឹកឈូក
វិធីធ្វើ
១ - ឆារួមជាមួយគ្រាប់ឈូក មើមឈូក ផ្សិត អោយឈ្ងុយ ក្រោយមកបង់ម្សៅស៊ុប និងប្រេងរុក្ខជាតិ ប្រេងល្ង អោយល្មមហូប ។
២- ស្លឹកឈូកស្រុះទឹកក្តៅអោយទន់ ត្រីដំរីខ្ចប់ក្នុងស្លឹកឈូក ចាក់ទឹកស្រូបគ្រាប់ឈូក មើមឈូក មកលើត្រីខ្ចប់វិញ យកទៅចំហុយ ប្រហែល ១៥នាទី ។
មុខម្ហូបនេះទទួលទាន គួបផ្សំ ជាមួយទឹកជ្រលក់សណ្តែកសៀងល្មមហូប ។
0 យោបល់:
Post a Comment