Monday, June 30, 2014


គ្រឿងផ្សំ
ប៉ោម ទំពាំងបាយជូរ

វិធីធ្វើ
១- ផ្លែប៉ោមក្រហម ១ផ្លែ , ទំពាំងបាយជូរ ក្រហម ឬស្វាយ ២០ផ្លែ , ទឹកផ្លែប៉ោម ១២០ មីល្លីលីត្រ
២- ចិតផ្លែប៉ោម ជាចំណិតតូចៗ ហើយរំលែកជាពាក់កណ្តាលនៃផ្លែទំពាំងបាយជូរ ។ យកគ្រាប់ចេញ ដាក់ប៉ោម និងទំពាំងបាយជូរ ក្នុងម៉ាស៊ីនក្រឡុក ចាក់ទឹកផ្លែប៉ោមចូល រួចក្រឡុកអោយចូលគ្នា អ្នកនឹងបានទឹកផ្លែឈើ មានរសជាតិឆ្ងាញ់ គួរអោយចង់ពិសារ ។

កំណត់សំគាល់ផ្សេងៗ
ប៉ោមក្រហម​ : មានវីតាមីន A, C កាល់ស្យូម និងផូស្វ័រ​។
ទំពាំងបាយជូរក្រហម ឬស្វាយ : មានវីតាមីន A,C ប៉ូតាស្យូម និងសារធាតុប្រឆាំងនឹង មហារីក​។

0 យោបល់:

Post a Comment