អាមុក
គ្រឿងផ្សំ
ត្រីរ៉ស់ ស្លឹកគ្រៃ ខ្ជាយ រមៀត ខ្ទឹមស ម្ទេសក្រៀម អំបិល ទឹកត្រី ស្លឹកក្រូចសើចរឺសំបកក្រូចសើច ស្លឹកញ ដូងទុំ ប្រហុកសាច់
វិធីធ្វើ
យកត្រីមកពន្លះសាច់យកឆឹ្អងចេញហើយហាន់ជាបន្ទះស្តើងៗ
បុកស្លឹកគ្រៃ រមៀត ខ្ជាយ ខ្ទឹមស ម្ទេសក្រៀម អំបិលលាយជាមួយគ្នាឲ្យម៉ដ្ឋរួចបារដាក់មកក្នុងចានសាច់ត្រី
ដូងត្រូវកោសពូតយកតែក្បាលខ្ទិះចាក់មកក្នុងចានត្រីដែរ
ប្រហុកបន្តិច ចិញ្ច្រាំឲ្យល្អិតបន្តិច ដាក់លាយជាមួយគ្នាច្រូចទឹកត្រីទើបយកដងវែកមកកូរឲ្យសព្វទាល់តែបែកសាច់ត្រីហើយទឹកខ្ទិះឡើងខាប់រលាយចូលគ្នាសឹមឈប់កូរ
ត្រួយកន្ទួតឬញត្រូវកាត់ជាកំណាត់ខ្លីៗដាក់ពីលើស្លឹកចេកទើប ដួសសាច់ត្រីដែលកូរនឹងទឹកខ្ទិះនោះចាក់ពីលើហើយខ្ចប់ឲ្យជិតយកធាងដូងធ្វើជាកន្លះខ្ទាស់ឲ្យជាប់រួចយកទៅចំហុយក្នុងឡាំងស៊ីងទុកឲ្យឆ្អិនជាការស្រេច។
បញ្ជាក់ៈ យើងសូមណែនាំប្រិយមិត្តប្រើប្រាស់ត្រួយកន្ទួត៕
0 យោបល់:
Post a Comment