គ្រឿងផ្សំ៖
ផ្សិតខ្មៅ តៅគ័រ សាច់ជ្រូក ស្លឹកខ្ទឹម ជីវ៉ាន់សុយ ទឹកស៊ុប ម្សៅឆា ទឹកស៊ីអីវ បន្លែលំអរ និងគ្រឿងបន្សំ៕
ផ្សិតខ្មៅ តៅគ័រ សាច់ជ្រូក ស្លឹកខ្ទឹម ជីវ៉ាន់សុយ ទឹកស៊ុប ម្សៅឆា ទឹកស៊ីអីវ បន្លែលំអរ និងគ្រឿងបន្សំ៕
បទពិសោធន៍ថ្មីក្នុងការធ្វើម្ហូបជាភាសារខ្មែរ
0 យោបល់:
Post a Comment