ម្រះស្ងោរឆ្អឹងជ្រូក
គ្រឿងផ្សំ
ជ្រូក ម្រះ ជីវ៉ាន់ស៊ុយ ទឹកត្រី
វិធីធ្វើ
១ - ម្រះ ២ផ្លែធំ, ឆ្អឹងជ្រូក 300ក្រាម , ជីវ៉ាន់ស៊ុយ (ហាន់) ១ស្លាបព្រាកាហ្វេ, ទឹកត្រី ២ស្លាបព្រាបាយ
២- លាងម្រះអោយស្អាត ពុះជា២តាមបណ្តោយផ្លែ ហាន់ជាដុំៗ
៣- ដាក់ទឹកក្នុងឆ្នាំង ស្ងោរឆ្អឹងជ្រូក ដោយព្យាយាមដួសពពុះចេញ មួយសន្ទះសឹមដាក់ម្រះ ទឹកត្រី បិទគម្របឆ្នាំង (កុំកូរ) ទុកមួយសន្ទះរហូតម្រះឆ្អិន ផុយរួចបិទភ្លើង ។
៤- រោយជីវ៉ាន់ស៊ុយ ដួសមកទទួលទានក្តៅៗ ។
0 យោបល់:
Post a Comment