Saturday, March 1, 2014


គ្រឿងផ្សំ
ម្ទេស ជីអង្កាម ស្វាយខ្ចី ពងកន្ទាទូក ស្ករស ក្រូចឆ្មារ គល់ស្លឹកគ្រៃ ទឹកត្រី បីចេង ខ្ទឹមក្រហម

វិធីធ្វើ
១- ពងកន្ទាទូក ១ពែង, ខ្ទឹមក្រហមហាន់ជាចំណិត ១/៤ពែង, ស្លឹកគ្រៃហាន់ ១/៤ពែង, ស្លឹកជីអង្កាមប្រឡេះ ១/៤ពែង, ស្វាយខ្ចីសាប់ ១/២ពែង , ស្លឹកជីអង្កាមសំរាប់តុបតែង
២-​ដាំទឹកអោយពុះ ដាក់ពងកន្ទាទូក ស្ងោរ ១-២នាទីដួសចេញ
៣- ផ្សំទឹកញាំ ភ្លក្សរសជាតិតាមការចូលចិត្ត រួចត្រៀមទុក
៤- ដាក់ខ្ទឹមក្រហមចំណិត ស្លឹកគ្រៃ ស្លឹកជីរអង្កាម ម្ទេសអាចម៍ឆ្មា ស្វាយ សាប់ចិញ្ច្រាំ និងពងកន្ទាទូក ស្រោចទឹកញាំ ហើយច្របល់អោយចូលគ្នា ពិសាបានភ្លាមៗ ៕

0 យោបល់:

Post a Comment