បង្គាឆាម្ទេសពិសេស
គ្រឿងផ្សំ
បង្គា ខ្ញី ម្ទេស ក្រូចឆ្មារ ប្រេងឆា ខ្ទឹមស គល់ស្លឹកគ្រៃ បីចេង ខ្ទឹមក្រហម
វិធីធ្វើ
១- បង្គាស្រស់ល្អ ២០-២៤ បង្គា លាងនឹងទឹកក្រូចឆ្មាអោយ ស្អាតឥតបកសំបក ចេញទេ, ខ្ទឹមក្រហម២ដុំចិញ្រ្ចាំអោយម៉ដ្ឋ, ប្រេងឆាកន្លះពែងអាកោ, ទឹកក្រូចឆ្មារ ១ស្លាបព្រា , ខ្ទឹមស ២-៣ដុំ ចញ្រ្ចាំអោយល្អិតៗ, ម្ទេសស្រស់ ២- ៣ផ្លែចញ្រ្ចាំល្អិតៗ , ទឹកខ្ញីស្រស់ ១ស្លាបព្រា , គល់ស្លឹកគ្រៃហាន់ស្តើងៗ , វីស៊ុប ១ស្លាបព្រាកាហ្វេ
២- ដាក់បង្គាក្នុងចានធំ ដាក់គ្រឿងផ្សំទាំងអស់ ចូលច្របល់អោយសព្វ (បង្គាដែល លាយហើយរក្សាទុកប្រហែលកន្លះម៉ោង ឬ ១យប់ ក្នុងទូទឹកកកកាន់តែប្រសើរ) រួចចាក់ដាក់ក្នុងកន្រ្តង អោយស្រស់ទឹក
៣- ដាំខ្ទះអោយក្តៅ យកបង្គាដែលប្រឡាក់គ្រឿងរួចចៀនជាមួយ ប្រេងឆា រហូតដល់ បង្គាឡើងក្រហមដួសចាក់ចានអោយអស់ ។
៤- ដាំខ្ទះអោយក្តៅ ម្តងទៀតដាក់បង្គាចៀន ហើយដួសដាក់ ទឹកក្រូចឆ្មារ ១ស្លាបព្រាឆា អោយសព្វជាការស្រេច ។
0 យោបល់:
Post a Comment