Saturday, March 21, 2015

គ្រឿងផ្សំ
មាន់ ខ្ញី ខ្ទឹមបារាំង ស្លឹកខ្ទឹម អំបិល ម្រេច យីហ៊ី ទឹកស៊ីអ៊ីវ

វិធីធ្វើ
១- យីហ៊ឺ​ ឬមឹកក្រៀមត្រាំទឹកអោយទន់ហាន់ជាចំណិតធំៗ១បន្ទះ 
ស្លាបមាន់ ៦បន្ទះ , ខ្ទឹមបារាំង ៣មើម , ទឹកស៊ុប ឬទឹកត្រាំយឺហ៊ី ២លីត្រ , ម្រេចគ្រាប់ ១៥គ្រាប់ , ឬសជឺវ៉ាន់ស៊ុយ ៣ទង , ខ្ញីចាស់ ៣ចំណិត​ , អំបិលម៉ត់កន្លះស្លាបព្រាកាហ្វេ , ទឹកស៊ីអ៊ីវ ១ស្លាបព្រា , ដើមនិងស្លឹកខ្ទឹមហាន់កង់់ៗ សម្រាប់រោយពីលើ ២ដើម ។ 
២- ដាក់គ្រឿងផ្សំគ្រប់យ៉ាងក្នុងឆ្នាំង រម្ងាស់ដោយភ្លើងមធ្យម នៅពេលពុះ ហើយ បន្ថយភ្លើង រម្ងាស់បន្ត ប្រមាណ៤៥នាទី ឬរហូតដល់យីហ៊ឺទន់​ ភ្លក្សរសជាតិមើល បើស្ទើរប្រៃ បន្ថែមទឹកស៊ីអ៊ីវបន្តិច រួចរោយដើមនិងស្លឹកខ្ទឹមនិងម្រេច ទទួលទានក្តៅៗ ទើបឆ្ងាញ់ជាប់មាត់ ។

0 យោបល់:

Post a Comment