ទឹកផ្លែឈើ ៣មុខ
គ្រឿងផ្សំ
ម្នាស់ ក្រូចពោធិសាត់ ឪឡឹក ស្ករស ទឹកកក
វិធីធ្វើ
១- ផ្លែឱឡឹក ចិតជាចំណិតតូចៗ ៥-៦ចំណិត, ទឹកក្រូចច្របាច់ ១ពែង, ម្នាស់ ចិតជាចំណិតតូចៗ ៣-៤ចំណិត, ទឹកស្ករ (តាមចំណូលចិត្ត) ទឹកកកដុំ ឬឈូស (ច្រើនល្មម)
២- យកផ្លែឱឡឹក ទឹកក្រូចច្របាច់ និងម្នាស់ កិនក្រឡុក រួមគ្នាជាមួយទឹកស្ករ និងទឹកកកឈូស រួចទុកមួយឡែកសិន។
៣- ពេលពិសា ចាក់ទឹកផ្លែឈើ ដែលកិនក្រឡុករួចហើយ ចូលកែវចរណៃ រួចដាក់បំពង់បឺតផង ។
0 យោបល់:
Post a Comment