Sunday, March 2, 2014


គ្រឿងផ្សំ
ម្នាស់ ក្រូចពោធិសាត់ ឪឡឹក ស្ករស ទឹកកក

វិធីធ្វើ
១- ផ្លែឱឡឹក ចិតជាចំណិតតូចៗ ៥-៦ចំណិត, ទឹកក្រូចច្របាច់ ១ពែង, ម្នាស់ ចិតជាចំណិតតូចៗ ៣-៤ចំណិត, ទឹកស្ករ (តាមចំណូលចិត្ត) ទឹកកកដុំ ឬឈូស (ច្រើនល្មម)
២- យកផ្លែឱឡឹក ទឹកក្រូចច្របាច់ និងម្នាស់ កិនក្រឡុក រួមគ្នាជាមួយទឹកស្ករ និងទឹកកកឈូស​ រួចទុកមួយឡែកសិន។
៣- ពេលពិសា ចាក់ទឹកផ្លែឈើ ដែលកិនក្រឡុករួចហើយ ចូលកែវចរណៃ រួចដាក់បំពង់បឺតផង ។

0 យោបល់:

Post a Comment