បង្កងអាំង
គ្រឿងផ្សំ
បង្កង ម្ទេស ស្ករស អំបិល ក្រូចឆ្មារ ខ្ទឹមស
វិធីធ្វើ
១- បង្កងស្រស់ ៥០០ក្រាម , ម្ទេសខ្មាំង ២ស្លាបព្រាបាយ, ខ្ទឹមស ១ស្លាបព្រាបាយ, ស្ករត្នោត ១ស្លាបព្រាកាហ្វេ, អំបិលម៉ត់ ១ស្លាបព្រាកាហ្វេ, ទឹកក្រូចឆ្មារ ២ស្លាបព្រាបាយ។
២- លាងបង្កងអោយស្អាត ដោយជាមួយឈើចុងស្រួច អាំងអោយឆ្អិនល្មម ទុកមួយអន្លើ
៣- ធ្វើទឹកជ្រលក់ ដោយយកម្ទេសខ្មាំង នឹងខ្ទឹមស បុកលាយគ្នាអោយម៉ត់ បន្ទាប់មក ផ្សំរសជាតិ ដោយស្ករត្នោត អំបិលម៉ត់ និងទឹកក្រូចឆ្មារ ភ្លក្សមើលអោយត្រូវមាត់ ជាការស្រេច ។
0 យោបល់:
Post a Comment