Sunday, March 2, 2014


គ្រឿង​ផ្សំ៖
ជា​ធម្មតា​គេប្រើ​ត្រី​រ៉ស់ ឬ ត្រី​ស្លាត តែ​ខ្ញុំ​ប្រើត្រី​ម្យ៉ាង​ឈ្មោះ Pangasius មក​ជំនួស​វិញដោយ ជន្លាស
យក​តែ​សាច់ ៦០០​ក្រាមស្ករស ២​ស្លាបព្រាបាយ អំបិល ១​ស្លាបព្រាបាយ​ រំដេង៣​មើម ខ្ទឹម​ស​១​មើម ម្ទេស ស្លឹកកន្ទួត​ (បើមាន) ថង់ប្លាសស្ទិច​ទុក​ច្រក។

របៀប​ធ្វើ៖
បុក​ឬកិនរំដេង និង​ខ្ទឹម​សចូលគ្នាអោយម៉ត់។
ហាន់​សាច់​ត្រី​ជា​ចំណិត​តូចៗ រួចបុកឬកិនអោយម៉ត់​ដែរ។
លាយសាច់​ត្រីដែម៉ត់​ហើយ​ជា​មួយ​រំដេង និង​ខ្ទឹម​ស ដាក់​ស្ករស និង​អំបិល​ចូល រួច​ច្របល់​ចូល​គ្នា​អោយ​សព្វ។
ច្រក​ដាក់​ថង់​ដោយ​សង្កត់​អោយ​ណែន និង​​បង្កប់​ម្ទេស និង​ស្លឹក​កន្ទួត​តាម​បរិមាណដែល​អ្នក​ចូល​ចិត្ត រួច​ចងអោយ​ជិត​កុំអោយ​ចូល​ខ្យល់។
ទុក ២ថ្ងៃ២​យប់ ដោយ​មិន​អោយ​ត្រូវកំដៅថ្ងៃ និង​មិន​ដាក់​ក្នុង​ទូរ​ទឹកកក សាច់​ត្រី​នឹង​ឆ្អិន​ហើយឡើង​ជូរ​ឆ្ងាញ់អាច​បរិភោគបាន៕

0 យោបល់:

Post a Comment