Monday, October 20, 2014


គ្រឿងផ្សំ
កង្កែប ម្ទេស ស្លឹកខ្ទឹម អំបិល ក្រូចឆ្មារ ទឹកត្រី

វិធីធ្វើ
១- យកកង្កែបដែលបកស្បែក ហើយ យកគ្រឿងក្នុងចេញ លាងទឹកអោយស្អាត ប្រឡាក៉អំបិលអោយសព្វ ទុកមួយសន្ទះ
២- យកឬស្សីមកត្បៀតកង្កែប រួចអាំងអោយឆ្អិន ឡើងក្រៀមពណ៌ក្រហម ទទួលទាន ជាមួយទឹកជ្រលក់

របៀបធ្វើទឹកជ្រលក់
១- ម្ទេសម៉ត់ ១ស្លាបព្រាកាហ្វេ , អង្ករលីង (បុកអោយម៉ត់) ១ស្លាបព្រាកាហ្វេ ,ដើមខ្ទឹមហាន់ល្អិតៗ ១ស្លាបព្រាកាហ្វេ , ទឹកត្រី ២ស្លាបព្រាបាយ ,ទឹកក្រូចឆ្មារ ២ស្លាបព្រាបាយ
២- ផ្សំគ្រឿងទាំងអស់ បញ្ចូលគ្នាជាការស្រេច ។

0 យោបល់:

Post a Comment