Thursday, October 23, 2014


គ្រឿងផ្សំ
ត្រី អំបិល ក្រូចឆ្មារ ទឹកត្រី ម្រេច

វិធីធ្វើ
១- លាងត្រីអោយស្អាត ដាក់ក្នុងកញ្រ្ចែងអោយស្រស់ទឹក
២- យកត្រីមកប្រឡាក់អំបិលទុក ប្រហែលជា​ ៥នាទី
៣- យកឈើតម្បុតមកត្បៀតត្រីដាក់អាំងលើចង្រ្កានធ្យូង ដោយប្រើកំដៅតិចៗ រហូតដល់ឡើងក្រៀម ទទួលទានជាមួយទឹកជ្រលក់

របៀបធ្វើទឹកជ្រលក់
១- ម្រេចម៉ត់ ១ស្លាបព្រាកាហ្វេ , ទឹកត្រី ១ស្លាបព្រាបាយ , ទឹកក្រូចឆ្មារ ១ស្លាបព្រាបាយ លាយគ្រឿងទាំងអស់ចូលគ្នាជាការស្រេច ។

0 យោបល់:

Post a Comment