Monday, October 27, 2014


គ្រឿងផ្សំ
សាច់ជ្រូក ម្ទេស ស្លឹកក្រូចសើច ដូង ស្ករស អំបិល ប្រេងឆា គល់ស្លឹកគ្រៃ ខ្ទឹមក្រហម

វិធីធ្វើ
១- ម្ទេសប្ល៉ោកក្រៀម ៣គ្រាប់ ,ម្ទេសខ្មាំងក្រៀម ៥គ្រាប់, ខ្ទឹមក្រហមហាន់ ២មើម , គល់ស្លឹកគ្រៃហាន់ ១គល់, ស្លឹកក្រូចសើចហាន់ល្អិត ៣សន្លឹក , អំបិលម៉ត់ កន្លះស្លាបព្រាកាហ្វេ រួចបុកគ្រឿងសម្លទាំងអស់ចូលគ្នាអោយម៉ត់
២- យកសាច់ចិញ្រ្ចាំមកកិន លាយជាមួយដូងកោស ស្លឹកក្រូចសើច ស្ករ ទឹកត្រី និងគ្រឿងចៀនរួចវាយអោយចូលគ្នា។
៣- ដាក់ខ្ទះដាំប្រេងអោយក្តៅ ដោយប្រើភ្លើងអោយឆេះល្មមៗបានហើយ ដួសយកសាច់កិនធ្វើរាងអោយមូល​ រួចសង្កត់វាអោយសំប៉ែត សឹមដាក់ចៀនអោយឆ្អិន ។

0 យោបល់:

Post a Comment